"Hiçbir iş yapmadan aylık 200 bin TL maaş alıyorlar"

"Hiçbir iş yapmadan aylık 200 bin TL maaş alıyorlar"
İstanbul'da fahiş aidatlar ve astronomik maaşlar gündemdeki yerini koruyor. Özellikle site sakinlerinin tepkisiyle karşılaşan aylık 200 bin TL'lik maaş alan site yöneticileri, kamuoyunda büyük tartışmalara neden oluyor.

Herkes site yöneticilerinin yüksek maaşlarını ve iddia edilen usulsüzlüklerini sorgularken, özellikle İstanbul'daki fahiş aidatlar konusunda tartışmalar büyüyerek devam ediyor. Site sakinleri, mafyatik grupların etkisinde olduğunu iddia ettikleri bazı site yönetimlerinin çakarlı araçlarla bile siteye geldiğini belirtiyor.

Uzmanlar, bu durumun göstergesi olarak, site yönetimlerinin şeffaflığının ve denetiminin yetersiz olduğunu vurguluyorlar. Ayrıca, site yöneticilerinin hiçbir iş yapmadığı ve site sakinlerinin haklarını korumak yerine kendi çıkarlarını ön planda tuttukları yönünde şikayetler artıyor.

Site sakinleri, denetimlerin artırılmasını ve site yönetimlerinin daha şeffaf bir şekilde işlem yapmasını talep ediyorlar. Ayrıca, site aidatlarının makul düzeyde tutulması ve kişilerin haklarının korunması için daha etkin önlemler alınması gerektiğini ifade ediyorlar.

Site sakinlerinin şikayetleri her geçen gün artarken, İstanbul'daki ortalama bir site yöneticisinin aldığı maaş ise ayrı bir tartışma yarattı. Show Haber'e konuşan uzman isim "İstanbul'da bazı site yönetcileri hatta site müdürleri dahi 150 - 200 bin TL'ye kadar maaş alabiliyor. Bu da kat maliklerimizin cebinden çıkıyor" dedi.

'MAFYATİK GRUPLARIN ELİNE GEÇTİ, 200 DAİRELİK SİTEDE 150 BİN TL MAAŞ ALIYORLAR'

2-3 aydır çok sayıda şikayetler aldıklartını belirten uzman isim şunları söyledi;

"Mafyatik grupların eline geçmiş vaziyette site yönetimleri. Çakarlı araçlarla siteye girenler bile var. Hem site aidatının belirlenmesinde hem de site yöneticisinin maaşını belirlemede genel kurulun kararının esas olduğunu belirten uzman isim, "200 dairelik bir sitede 150 bin TL kendine maaş yazdırdığıyla ilgili bireysel yönetcinin talebi olmuş ve genel kuruldan geçmiş."

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.